Belgien vs Italien EM TV – vilken tid visas Belgien Italien på TV?

TV tider Belgien vs Italien EM TV-sändning och tid!

TV tider Belgien vs Italien EM TV tid? Vilken tid sänds Belgien Italien EM match på TV? Vilken tid visas Belgien Italien EM TV? Här kan du se vilken tid man kan titta på Belgien Italien i EM 2021 på TV. Detta möte är helt klart det hetaste när det kommer till kvartsfinalerna. Detta kunde lika bra varit finalen men vi bör vara tacksamma att få se de båda spela mot varandra i turneringen. De båda har imponerat i samtliga matcher och då endast ett av lagen kan ta sig vidare till semifinal är det nu vi får se vem det blir som drar det längsta strået. Nu ställs Belgien mot Italien i kvartsfinal i EM 2021. Streama matchen live här =>

Belgien vs Italien EM TV – vilken tid visas Belgien Italien på TV?

Italien är favoriter att vinna matchen mot Italien

Italien inledde turneringen starkt med 3-0 mot Turkiet. Därefter har det hela gått på räls, även om det blev lite svårt mot Österrike. Man är ett av lagen som är favoriter att vinna hela turneringen, även denna kvartsfinal kommer att bli otroligt het då vinnaren här har en fin väg fram till finalen.

Här hittar du allt du behöver vad gäller TV tider Belgien vs Italien EM TV. Du får svar på vilken tid Belgien Italien EM match visas på TV ikväll.

Belgien vs Italien EM TV – vilken tid visas Belgien Italien på TV?

1 X 2
Odds Belgien vs Italien 1X2: 3,45 3,20 2,37
1X 12 2X
Odds Belgien vs Italien 1X, 12 & X2 1.58 1.34 1.30
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Belgien Italien
Odds att gå vidare 2,20 1,65
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.00 1.74
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.40 1.54

Kolla in senaste oddsen hos betsafe och Unibet =>

Se Belgien Italien EM på TV – vilken tid visas matchen på TV?

Att se Belgien och deras storspelare är något som många fotbollsfantaster gillar. Ser man till startan är det elva otroliga namn man har, och på bänken sitter ytterligare storspelare som till vardags är ordinarie i sina klubblag. Mycket tyder på att detta kommer bli en av de bästa, om inte den bästa, matcherna som kommer att spelas i turneringen.

Hos Unibet och bet365 går det att göra båda sakerna, samtidigt. De ger dig möjligheten att spela och streama en hel del matcher via live stream. Detta oavsett om du sitter vid datorn, tablet eller mobiltelefon. Det går att följa väldigt bra ligor och turneringen, men när det kommer till EM är detta inte en av turneringarna.

Istället får du leta dig till en annan sida för att se turneringen som går vart fjärde år. Det finns endast ett ställe att streama turneringens matcher. Det är C More Play som gäller om du vill se EM-matcherna online. Det går att se matcherna via datorn, tvn, mobilen, surfplatta eller någon annan av flera enheter som stödjer tjänsten.

Titta på Belgien Italien EM TV – vilken tid sänds Belgien Italien på TV?

När det kommer till vilket datum och vilken tid som Belgien – Italien är det hela bekräftat och klart. Matchen kommer att spelas klockan 21:00 med sändningsstart 20:00.

Belgien vs Italien Odds – för dig som vill se och tippa på EM-matchen!

Spela på Belgien Italien matchen? Unibet och betsafe är några spelbolag som ger dig som spelare oddsbonusar när du ser och spelar på EM 2021 i fotboll. Flera betting sidor erbjuder även specialerbjudanden på hela kvalet. Inför just Belgien – Italien finns många erbjudanden för betting online, bland annat från Unibet vill spela på Belgien Italien =>

Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del försäkrade och riskfria spel.

1 X 2
Odds Belgien vs Italien 1X2: 3,45 3,20 2,37
1X 12 2X
Odds Belgien vs Italien 1X, 12 & X2 1.58 1.34 1.30
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Belgien Italien
Odds att gå vidare 2,20 1,65
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.00 1.74
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.40 1.54

TV tider Belgien vs Italien EM TV- sändning tid: 21:00 på C More Play

Vilken tid visar Belgien mot Italien? Det är nu helt klart när det kommer till tider, kanaler och all annan information kring Belgiens match mot Italien i EM 2021. Det finns mycket att läsa om och i denna artikel hittar du det mesta om Belgien Italien EM TV tid.

Denna supermatch drar igång klockan 21:00 den 2 juli. Sändningen börjar dock redan klockan 20:00 med uppsnack och intervjuer inför den avgörande matchen. Du kan se matchen hos C More och C More Play.

Belgien vs Italien EM TV – vilken tid visas Belgien Italien på TV?

TV tider Belgien vs Italien EM TV fakta

När spelas Belgien Italien EM match?

Matchen mellan Belgien och Italien spelas på fredag den 2 juli 2021 klockan 21:00. Sändningen drar dock igång redan 20:00.

Var spelas Belgien Italien EM match?

Belgien Italien-matchen spelas i München i Tyskland.

Var sänds Belgien Italien EM match?

Belgien Italien sänds på C More Play där du kan streama matchen.

Finns det biljetter kvar till Belgien Italien?

Har du Belgien Italien-biljetter? Tillhör du de få som lyckades köpa biljetter till Belgien Italien-matchen i München? Finns det biljetter kvar kan du köpa på ticketmaster.com.

Leave a Comment