Esport TV-tablå & TV-tider 2023: fullständig TV-tablå med datum och tider!

Esport TV-tablå & TV-tider 2020: fullständig TV-tablå med datum och tider!

Foto: Bildbyrån

Esport TV-tablå: alla esports tider för dig som undrar vilken tid visas Esport i Sverige!

Esport tv-tablå? Vilka Esports tv-tider gäller för se esports på TV i Sverige? Det är inte speciellt lätt att hitta tv-tider för när matcher inom esport går. Det är ännu inte speciellt stort att visa matcherna på linjär tv och därför är det svårt att hitta när och om de olika matcherna visas på tv. Därför har vi på TV-tider.se tagit fram all information du behöver för att veta när matcherna går och när du bör ratta in tvn eller datorn för att se hela sändningen med försnack, uppsnack och och eftersnack. Det är inte många tv-kanaler i Sverige som visar eventen, därför kan det vara svårt att hitta var och när de olika matcherna går.

LIVE STREAM GRATIS* LIVE STREAM DPLAY LIVE STREAM VIAPLAY LIVE STREAM C MORE
Live stream gratis hos bet365 Dplay live stream matcher Allsvenskan Viaplay live stream C More live stream
Streama Beställ Beställ Beställ

Esport TV-tablå & TV-tider - vilken tid sänds Esports på TV i Sverige?

Esport TV program: fullständig TV-tablå med datum och tider

Om du är intresserade av att veta var och när esport visas på TV har du kommit helt rätt. Vi har all information när det kommer till tv-tider för esports och när de olika turneringarna visas. Det bör dock sägas att det är många yngre som följer turneringarna. Därför har Esports arrangörerna valt att streama det mesta online på nätet. Det finns många olika ställen att titta på matcherna. Här går vi igenom hur du kan se esport samt vilka tider som gäller för de olika matcherna.

Då esport är stort över hela världen spelas det matcher nästan hela tiden. Om det inte är i Sverige eller Europa spelas det i USA eller i Asien. Detta gör att det nästan alltid finns matcher att följa, titta på och spela på. Många spelbolag erbjuder både livestream och spel på matcher på de mest populära spelen. Unibet, bet365 och betway är några av de som involverat sig mycket i esport och det är även de som har flest marknader.

Esport TV-tablå: vilken tid visas esport på tv i Sverige?

Esport tv-tider? I april 2016 startade MTG (Viasat) tillsammans med ESL en kanal som visar Esport dygnet runt. eSportsTV HD finns i Viasats utbud och bjuder tittarna på esport dygnet runt. Du kan även se samtliga event på Viaplay.

Det finns även Ginx Esports TV som visar esport för svenska tittare. Kanalen är tillgänglig hos ComHem. Vi på TV-tider.se rekommenderar dock att registrera sig på Viaplay för att se sändningarna när du vill. Det finns dock andra sätt att se esport i Sverige.

Flertalet bettingbolag, därbland Unibet, bet365 och betway erbjuder sina kunder spel och livestream på de största evenemangen när der kommer till LoL, DOTA2, Rainbow six, Counter-Strike.

Esport TV Tablå – Här ger vi dig tre dagars esportstv tablå

Nedan hittar ni tre dagars tablå för vilka matcher som kommer att spelas och vilket spel det handlar om. Som vi tidigare nämnt spelas det matcher nästan hela tiden på olika ställen på jordklotet. Det gör att det går att se på esports nästan dygnet runt. esportsTV, Ginx Esports TV är de två tv-kanalerna som gäller när det handlar om var man kan se matcherna.

Om du istället vill streama evenemang kan du göra det på Viaplay eller via plattformen Twitch. Där kan du se vissa matcher och evenemang helt gratis. Det går att prenumerera och donera pengar till olika streamers om man tycker att de gör ett bra arbete. Det är dock oklart vad som visas och vad som inte visas. Ibland kan ett evenemang endast gå hos en betaltjänst samtidigt som ett annat kan vara helt gratis.

Fullständig TV tablå från eSportsguide

Nedan ser ni vilka matcher som kommer att spelas under tre dagar. Det är dagens matcher, morgondagens matcher samt de som kommer at spelas i övermorgon.

Här ser ni fullständig Esport TV-tablå med tv-tider och när matcherna drar igång. Det är framför allt Counter-Strike, LoL och DOTA2 som är populärt bland spelare världen över. Spel som Starcraft och FIFA är även några av de som brukar spelas på de största eventen.

Tänk på att besöka vår sida med jämna mellanrum för att ha koll på när just ditt favoritlag spelar nästa gång.

När visas Esports på TV i Sverige? – Esport tv-tider

Det är svårt att säga exakt när de olika turneringarna och matcherna visas. Då det finns turneringar kring hela världen är det svårt att sätta ut exakta datum och starttider. Därför är det bra att kunna hitta vilka tider som gäller. Det är även perfekt att kunna se turneringar och evenemang i efterhand, något som går att göra på Viaplay. Där går det att se event som sänts upp till 24 timmar. Esport går att se live nästan 24 timmar om dygnet.

Är det inte en tävling i USA eller Europa är det fullt ös i Japan eller Kina. Det gör att behöver att esport och de olika spelen alltid är mättat och att du inte behöver sitta särskilt lång tid för att hitta en bra match eller turnering som du är intresserad av.

Esport TV-tablå & TV-tider - vilken tid sänds Esports på TV i Sverige?

Esport svensk TV-tablå: hur ser man på esports i Sverige?

När de sänds är svårt att säga då det skiljer sig åt från turnering till turnering och var det hela äger rum. Något som dock står klart är att det alltid handlar om samma kanaler, streamingtjänster eller plattformar för att kunna ta del av matcher.

För att göra en kort sammanfattning kan du se esportstv på Viaplay. Ginx esport TV hos Comhem, ett stort antal matcher på spelbolag som till exempel Unibet, bet365 och betway. Vill du ha ytterligare esport och gaming rekommenderar vi plattformen Twitch.

Där kan du se alla event gratis genom att registrera ett gratiskonto. Det går dock att skänka pengar till en streamer eller till en kanal om du gillar innehållet och vill stötta den som spelar eller håller igång kanalen.