Malmö FF Ludogorets TV tider? Vilken tid spelar MFF i CL idag/ikväll?

Malmö FF Ludogorets TV tider och vilken tid spelas Champions League playoff?

Det är dags för stormatch. Malmö FF har tagit sig till playoff och är endast två matcher från gruppspel i Champions League. Många är på jakt efter Malmö FF Ludogorets TV tider och på TV och vill veta vilken tid visas Malmö FF Ludogorets på TV? När det kommer till vilket datum och vilket tid som gäller för att kunna titta på matchen kan du se Malmö FF – Ludogorets TV tider här! MFF Ludogorets TV tider? Vart kan man TV tider MFF vs Ludogorets? Vilken tid visas Malmö FF vs Ludogorets matcher på TV? Se MFF – Ludogorets på TV? Ifall du inte har tillgång till TV kan du Streama matchen live =>

Vi på TV-tider.se har nu tagit fram all information du behöver för att kunna titta på fotboll på tv idag och Malmö FF Ludogorets på TV samt veta vilken tid sänds Malmö FF Ludogorets. Det finns flera alternativ för att se på matchen och här ger vi dig samtliga!

Malmö FF Ludogorets TV tider

Malmö FF Ludogorets TV-tider, live stream & odds

Det är Malmö FF som är favoriter att gå vidare från dubbelmötet mellan de båda lagen. MFF började på hemmaplan och har med sig 2-0 till returen i Razgrad. Det är bulgarerna som är favoriter att vinna matchen men MFF som är favoriter att gå till gruppspel i CL.

Nedan har vi tagit fram de bästa oddsen på de mest populära marknaderna när det kommer till MFF mot Ludogorets på Huvepharma Arena. Oddsen kommer från Unibet, Leovegas och bet365.

1 X 2
Odds Ludogorets vs Malmö FF 1X2: 2,50 3,60 2,75
1X 12 2X
Odds Ludogorets vs Malmö FF 1X, 12 & X2 1.43 1.27 1.50
Lägg ditt spel hos Betsson =>
LUD MFF
Lag att gå vidare till gruppspel 8.00 1.07
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.66 2.12
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.82 1.94

Du hittar de senaste oddsen här =>

Malmö FF – Ludogorets spelas på Huvepharma Arena den 24 augusti kl. 21:00

Malmö FF är endast en match från gruppspel i Champions League. För motståndet står Ludogorets som är det enda lag som kan stoppa MFF från spel i den bästa klubblagsturneringen. Malmö FF är dock favoriter till att gå vidare från dubbelmötet då man vann det första matchen med 2-0. Det blir dock långt ifrån en lätt match men lyckas Malmö FF är det väldigt stort både för Di Blåe och svensk fotboll.

Vilken tid spelar MFF i CL idag

MFF – Ludogorets TV kanal & tider: C More har spikat live TV tider & TV-tider för Malmö FF – Ludogorets

När spelas Malmö FF Ludogorets? Här hittar du information TV-tider och vilken kanal som kommer att sända de båda matcherna mellan Malmö FF och Ludogorets i kvalet till Champions League i höst. Detsamma gäller vart man kan hitta TV tider Malmö FF Ludogorets. Malmö FF – Ludogorets har fastställt arena, matchdag och speltid för matcherna mellan Malmö FF och Ludogorets.

Nu har C More gått ut med info om sin TV-sändning och TV-tider för denna match. C More kommer att direktsända mötet på Sportkanalen och streamas på C More Play. Champions League-matchen sänds i C More med avspark klockan 21:00 och sändningstid drygt en halvtimme innan matchen drar igång.

Malmö FF Ludogorets på TV & TV-tider – C More direktsänder Malmö FF Ludogorets

Så här ser matchdatum, speltider, TV-tider och kanaler för kvalet till Champions League. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, TV tider för Malmö FF – Ludogorets i Champions League-playoff.

När det gäller Malmö FF vs Ludogorets och allt om var den visas och när vet vi att matchen kommer sändas på C More, men vad gäller när och var den visas var osäkert fram till idag. Enligt de senaste uppgifterna från C More så kommer Malmö FF vs Ludogorets att sändas på Sportkanalen och C More klockan 21:00.

Matchdag Matchtid Matcher i Champions League-playoff 2021 TV-kanal & stream
2021-08-18 21:00 Malmö FF – Ludogorets Sportkanalen C More livestream Malmö FF - Ludogorets odds och speltips - Unibet
2021-08-24 21:00 Ludogorets – Malmö FF Sportkanalen C More livestream Malmö FF Ludogorets odds och speltips - Unibet

När det kommer till Malmö FFs övriga matcher i Champions League-kvalet har man spelat tre dubbelmöten mot Riga, Helsinki och Rangers. MFF vann även det första mötet med Ludogorets och nu åker man till Razgrad för returen.

Malmö FF Ludogorets TV tider

Malmö FF – Ludogorets odds & speltips

Ifall du funderar på att spela på Malmö FF – Ludogorets i Champions League har vi tagit fram lite statistik från de senaste mötena. Nedan kommer att uppdatera med odds på Malmö FF – Ludogorets från bland annat hos Unibet, bet365, Hajper och Snabbare som är de bolag som erbjuder mest för pengarna på Malmö FF vs Ludogorets.

Malmö FF tidigare resultat i kvalet

Malmö FF har spelat sex matcher i Champions League-kvalet innan man kom till playoff. Nedan ser ni resultatraden för skåningarna som nu ställs mot Ludogorets från Bulgarien i ett dubbelmöte som kan vara värt över 150 miljoner kronor. Det gäller dock att ta en match i taget

Datum Hemmalag Bortalag Resultat
2021-08-24 Ludogorets Malmö FF
2021-08-18 Malmö FF Ludogorets 2-1
2021-08-10 Rangers FC Malmö FF 1-2
2021-08-03 Malmö FF Rangers FC 2-1
2021-07-27 HJK Helsingfors Malmö FF 2-2
2021-07-21 Malmö FF HJK Helsingfors 2-1
2021-07-14 Riga FC Malmö FF 1-1
2021-07-07 Malmö FF Riga FC 1-0

Malmö FFs senaste match i kvalet: Ludogorets (H)

Malmö FF vann det första mötet med Ludogorets med 2-0. Se höjdpunkter från matchen i spelaren nedan.

Live stream free: stream, TV-tider, TV-kanaler, arena m.m.

Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför mötet är om live stream, arena, TV-tider och TV-kanal.

Malmö FF – Ludogorets arena
Var spelas Malmö FF – Ludogorets? Malmö FF – Ludogorets kommer att spelas på Huvepharma Arena

Malmö FF – Ludogorets matchdatum
När spelas Malmö FF – Ludogorets i Allsvenskan? Malmö FF – Ludogorets kommer att spelas den 24 augusti

Malmö FF – Ludogorets speltid
Vilken tid spelas Malmö FF – Ludogorets? Malmö FF – Ludogorets sparkas igång kl. 21:00.

Malmö FF – Ludogorets tv-kanal
Vilken kanal visar Malmö FF – Ludogorets? Malmö FF – Ludogorets visas på Sportkanalen (C More) och streamas på C More Play.

Se Champions League på TV ikväll – live stream & TV tider

C More äger TV-rättigheterna och kommer att sända Champions League på TV och live TV tider. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla Champions League-matcher på TV och live TV tider. Du hittar mer info om Malmö FF, IFK Göteborg, Hammarby, Djurgården och AIK genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan.

Ifall du vill se mer elitsport är det C More som gäller. Från endast 299 kr/månad får du Champions League, SHL, HockeyAllsvenskan och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i C More!

Leave a Comment