TV tider Inter Milan 2024

TV tider Inter Milan

Inter Milan TV tider – då kan du se Milano-derbyt på TV!

TV tider Inter MilanInter tar emot AC Milan måndagen den 22 april 2024 kl 20:45. Se och spela på Inter vs AC Milan hos bet365 och Unibet. De båda lagen har mycket att visa upp på både Inter och Milan ligger högt upp i tabellen.

 Derby della Madonnina eller Derby di Milano är Milanoderbyt är klassad som ett av världens största derby och det är en match som bör ses av alla fotbollsälskare. Passa på och spela och kolla på Inter vs AC Milan-matchen hos bet365 och Unibet!

TV tider Inter Milan 2020

Odds AC Milan vs Inter 1X2
1 X 2
4,10 3,70 2,00
Odds AC Milan vs Inter 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,86 1,30 1,25
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
1,67 2,15
Odds AC Milan Inter gör Över/Under 2,5 mål
Över 2,5 mål Under 2,5 mål
1,76 2,06

TV tider Inter Milan 2024: Vad är bättre än ett Milano-derby på en måndagskväll?

Inter Milan och AC Milan, två av Italiens mest anrika fotbollslag, möts i en ny upplaga av Derby della Madonnina, vilket är ett av de mest passionerade och traditionsrika derbyn i världen. Matchen utspelar sig på Giuseppe Meazza-stadion, mer känd som San Siro, som är hemmaarena för båda lagen.

Inter, under ledning av sin tränare Simone Inzaghi, kommer in i matchen med en solid form i Serie A och har visat styrka både i försvar och anfall. Laget förlitar sig på sina stjärnspelare som Romelu Lukaku och Lautaro Martínez för att leverera mål.

AC Milan, tränade av Stefano Pioli, har också haft en stark säsong och är ivriga att utmana sina stadsrivaler. Med talanger som Rafael Leão och Olivier Giroud i spetsen, har Milan potentialen att skapa problem för Inters försvar.

Matchen förväntas vara intensiv med mycket på spel, inte bara poängen för liga placeringar utan också bragging rights i Milano. Fansen kan förvänta sig en taktiskt spännande och emotionellt laddad match, där både lagen kommer att kämpa hårt för att säkra en vinst i detta prestigefyllda derby.

Inter Milan TV tider 2024: Svenska TV-kanaler som sänder Inter vs Milan Serie A 2024

TV-tider italienska Serie A 2024? Vart sänds Serie A 2024? På vilken kanal kan man se Serie A 2024? Var kan jag se Serie A 2024? Vart kan man se italiensk Serie A-fotboll gratis livestream? Här kan du se italienska fotboll på tv gratis via live stream.

Ta det lugnt! TV-tider.se kommer att lista samtliga Serie A tv-tider 2024 på denna sida. Italienska Serie A bjuder på bra fotbollsunderhållning så missa inga matcher, utan håll koll på denna sida så att du kan se matcherna och underbar italienska fotboll på tv.

TV-rättigheter Serie A 2024 – se Italienska fotboll på TV

I Sverige äger TV4 Play rättigheterna att sända Serie A, vilket innebär att svenska fans kan följa de italienska fotbollslagens matcher genom denna plattform. Detta ger tittarna tillgång till alla de spännande matcherna från en av Europas toppfotbollsligor direkt via deras streamingtjänst. Genom TV4 Play kan man se stjärnspelare som Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović och många andra i aktion varje vecka.

TV4 Play erbjuder olika paketlösningar för tittare, inklusive möjligheten att prenumerera på C More där ännu fler sportevenemang är tillgängliga. Det ger en flexibel lösning för fotbollsälskare att se deras favoritlag och spelare utan att behöva binda sig till traditionell TV. För de som föredrar att titta på matcher live, är detta en idealisk service eftersom den ger tillgång till live-sändningar, samtidigt som man också kan titta i efterhand på matcher som redan spelats. Detta gör TV4 Play till en viktig resurs för Serie A-fans i Sverige.

Se och spela på italienska Serie A matcher

Vi har fått många frågor rörande matchen Inter – Milan. För att tillgodose detta behov och svara på frågorna så har vi även tagit reda på TV-tiderna för Serie A säsongen 2024.

Nu kan du se och spela på italienska Serie A hos bet365 som direktsänder samtliga Serie A-matcher. För att ta del av deras livestream Serie A matcher så krävs endast att man öppnar ett spelkonto och gör en minimum insättning hos bet365 eller Unibet. Du behöver inte betta något för att kunna se matcherna utan det räcker med att du har pengar på ditt spelkonto så kan du börja kolla på matcherna hos bet365 eller Unibet. Sätt in lite pengar på spelkontot och njut sedan av Serie A fotboll under hela säsongen 2024.

Serie A 2024 matcher gratis via livestream

Som nämnts ovan så kan du nu se och spela på matcher från Serie A 2024 via livestream hos bet365 eller Unibet. För att se italienska Serie A 2024 matcher är enkelt. Klicka dig in på bet365 och registrera ett spelkonto, sätt därefter in minimum belopp och spela.

Samtliga matcher i Serie A gratis livestream

För dig som älskar italiensk fotboll är bet365 eller Unibet ett måste då de sänder alla Serie A matcher. Hos bet365 eller Unibet ser och spelar du på Serie A live i såväl dator som mobil och surfplatta!

Leave a Comment