Sverige vs Japan OS TV-tider – vilken tid visas Sverige Japan på TV?

TV tider Sverige vs Japan OS TV-sändning och tid!

TV tider Sverige vs Japan OS TV tid? Vilken tid sänds Sverige Japan OS match på TV? Vilken tid visas Sverige Japan OS TV? Här kan du se vilken tid man kan titta på Sverige Japan i OS 2021 på TV. Sverige har nu tagit sig till kvartsfinal i OS efter att ha vunnit samtliga tre gruppspelsmatcher. Att det gått så pass bra för Blågult innebär att man nu fick, i alla fall på pappret, en lättare motståndare då man ställdes mot en grupptrea. Sverige och Japan har ställts mot varandra vid flera tillfällen tidigare i OS då man är två länder som brukar vara med i sommarspelen. Nu ställs Sverige mot Japan i kvartsfinalen i OS 2021. Streama matchen live här =>

Sverige vs Japan OS TV-tider

Sverige är favoriter i kvartsfinalen mot Japan på Saitama Stadium

Det är två lag, Sverige och Japan, som ställs mot varandra men det är endast ett av lagen som kan ta sig vidare till final för att göra upp om en finalplats. Sverige är favoriter att ta sig vidare men då allt kan hända i ett OS går det inte att ta ut något i förskott. Det ska dock krävas en del för att Blågult inte ska ta sig vidare från detta möte.

Nedan hittar ni oddsen för matchen. Vi har tagit fram de högsta oddsen på de mest populära marknaderna som finns för denna match. Oddsen kommer från bland annat Unibet, bet365 och Leo Vegas. Här hittar du allt du behöver vad gäller TV tider Sverige vs Japan OS TV. Du får svar på vilken tid Sverige Japan OS kvartsfinalen visas på TV ikväll.

1 X 2
Odds Sverige Japan 1X2: 1,60 3,75 5,50
1X 12 2X
Odds Sverige Japan 1X, 12 & X2 1,10 1,20 2,30
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,10 1,68
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,15 1,66

Kolla in senaste oddsen hos betsafe och Unibet =>

Se Sverige Japan OS på TV – vilken tid visas matchen på TV?

Sverige ska ta sig vidare till semifinal och de som står i vägen för ett avancemang är värdnationen Japan. Sverige har dock gått som tåget och då Peter Gerhardsson hittat ett otroligt bra sätt att spela på kommer det vara svårt för asiaterna att störa Blågult. Det hela kommer att avgöras på Saitama Stadium i Tokyo.

De båda spelbolagen Unibet och bet365 erbjuder ofta både stream och spel på matcher och turneringar världen över, speciellt när det kommer till Spanien, Japan och Frankrike. När det kommer till OS får man dock rikta blickarna mot ett annat håll de det inte går att se matcherna där.

Istället får du leta dig till en annan sida för att se turneringen som går vart fjärde år. Det finns endast ett ställe att streama turneringens matcher. Det är Discovery Plus som gäller om du vill se OS-matcherna online. Det går att se matcherna via datorn, tvn, mobilen, surfplatta eller någon annan av flera enheter som stödjer tjänsten.

Vilken tid visas Sverige Japan på TV?

Titta på Sverige Japan OS TV – vilken tid sänds Sverige Japan på TV?

När det kommer till vilket datum och vilken tid som Sverige – Japan är det hela bekräftat och klart. Matchen kommer att spelas klockan 12:00 med sändningsstart 11:00. För att kunna se den på TV behövs Kanal 5 eller att du streamar matchen.

Sverige vs Japan Odds – för dig som vill se och tippa på OS-matchen!

Spela på Sverige Japan matchen? Unibet och betsafe är några spelbolag som ger dig som spelare oddsbonusar när du ser och spelar på OS 2021 i fotboll. Flera betting sidor erbjuder även specialerbjudanden på hela kvalet. Inför just Sverige – Japan finns många erbjudanden för betting online, bland annat från Unibet vill spela på Sverige Japan =>

Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del försäkrade och riskfria spel.

1 X 2
Odds Sverige Japan 1X2: 1,60 3,75 5,50
1X 12 2X
Odds Sverige Japan 1X, 12 & X2 1,10 1,20 2,30
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,10 1,68
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,15 1,66

TV tider Sverige vs Japan OS TV- sändning tid: 12:00 på Discovery Plus

Vilken tid visar Sverige mot Japan? Då Sommarspelen är något som äger rum endast vart fjärde år är det planerat sedan långt tillbaka när matcherna kommer att spelas och vem som kommer att visa det. Det finns mycket att läsa om och i denna artikel hittar du det mesta om Sverige Japan OS TV tid.

Denna kvartsfinal drar igång klockan 12:00 den 30 juli. Sändningen börjar dock redan klockan 11:00 med uppsnack och intervjuer inför den avgörande matchen. Du kan se matchen hos Kanal 5 och Discovery Plus.

Sverige vs Japan OS TV-tider

TV tider Sverige vs Japan OS TV fakta

När spelas Sverige Japan OS match?

Matchen mellan Sverige och Japan spelas på fredag den 30 juli 2021 klockan 12:00. Sändningen drar dock igång redan 11:00.

Var spelas Sverige Japan OS match?

Sverige Japan-matchen spelas i Tokyo på Saitama Stadium. Turneringen har spelats i flera olika städer och länder men de tre sista matcherna spelas på Saitama Stadium, en arena som för många är nostalgisk.

Var sänds Sverige Japan OS match?

Sverige Japan sänds på Discovery Plus där du kan streama matchen. Om du vill se matchen på TV går den på Kanal 5.

Vilken tid visas Sverige Japan på TV?

Finns det biljetter kvar till Sverige Japan?

Har du Sverige Japan-biljetter? Tillhör du de få som lyckades köpa biljetter till Sverige Japan-matchen i Tokyo? Finns det biljetter kvar kan du köpa på OS officiella hemsida

Leave a Comment