Sverige vs Kanada OS TV-tider – vilken tid visas Sverige Kanada på TV?

TV tider Sverige vs Kanada OS TV-sändning och tid!

TV tider Sverige vs Kanada OS TV tid? Vilken tid sänds Sverige Kanada OS match på TV? Vilken tid visas Sverige Kanada OS TV? Här kan du se vilken tid man kan titta på Sverige Kanada i OS 2021 på TV. OS-final i fotboll. Sverige. Kanada. Det är nu det ska avgöras om Sverige kommer hem med guld från Tokyo, något man är stora favoriter att göra. Sverige har fem vinster på fem matcher och det är nu man ska vinna finalen och bringa lycka hem till vårt avlånga land. Damlandslaget brukar ofta gå långt i mästerskap och sommarspelen, nu har man gjort det ännu en gång och står 90 minuter från en guldmedalj. Nu ställs Sverige mot Kanada i finalen i OS 2021. Streama matchen live här =>

Sverige vs Kanada OS TV-tider

Sverige mot Kanada i finalen av OS-fotbollen 2021

Det är endast en match som skiljer Sverige från ett guld i OS-fotbollen. Efter fem raka vinster och ett väldigt övertygande spel ska man nu ställas mot Kanada för att ta en vinst i denna final. På pappret har Sverige ett bättre lag än sin motståndare, man ska dock aldrig ta något för givet i fotboll, speciellt inte i ett Sommarspel och ännu mindre i en final.

Nedan hittar ni oddsen för matchen. Vi har tagit fram de högsta oddsen på de mest populära marknaderna som finns för finalen mellan Sverige och Kanada. Oddsen kommer från bland annat Unibet, bet365 och Leo Vegas. Här hittar du allt du behöver vad gäller TV tider Sverige vs Kanada OS TV. Du får svar på vilken tid Sverige Kanada OS final visas på TV ikväll.

1 X 2
Odds Sverige Kanada 1X2: 1,60 3,65 5,50
1X 12 2X
Odds Sverige Kanada 1X, 12 & X2 1,12 1,25 2,20
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,43 1,50
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,48 1,50

Kolla in senaste oddsen hos betsafe och Unibet =>

Se Sverige Kanada OS på TV – vilken tid visas matchen på TV?

Sverige har vunnit samtliga fem matcher som man spelat i denna turnering. Nu är det dags för den sjätte och sista vilket är finalen. För motståndet står ett Kanada som kommer till matchen efter att ha slagit ut USA, med nöd och näppe. Nu är det dags för final och vi håller tummarna för svensk vinst.

De båda spelbolagen Unibet och bet365 erbjuder ofta både stream och spel på matcher och turneringar världen över, speciellt när det kommer till Spanien, Italien och Frankrike. När det kommer till OS får man dock rikta blickarna mot ett annat håll de det inte går att se matcherna där.

Istället får du leta dig till en annan sida för att se turneringen som går vart fjärde år. Det finns endast ett ställe att streama turneringens matcher. Det är Discovery Plus som gäller om du vill se OS-matcherna online. Det går att se matcherna via datorn, tvn, mobilen, surfplatta eller någon annan av flera enheter som stödjer tjänsten.

vilken tid visas Sverige Kanada

Titta på Sverige Kanada OS TV – vilken tid sänds Sverige Kanada på TV?

När det kommer till vilket datum och vilken tid som Sverige – Kanada är det hela bekräftat och klart. Matchen kommer att spelas klockan 14:00 med sändningsstart 13:30. För att kunna se den på TV behövs Kanal 5 eller att du streamar matchen.

Sverige vs Kanada Odds – för dig som vill se och tippa på OS-matchen!

Spela på Sverige Kanada matchen? Unibet och betsafe är några spelbolag som ger dig som spelare oddsbonusar när du ser och spelar på OS 2021 i fotboll. Flera betting sidor erbjuder även specialerbjudanden på hela kvalet. Inför just Sverige – Kanada finns många erbjudanden för betting online, bland annat från Unibet vill spela på Sverige Kanada =>

Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del försäkrade och riskfria spel.

1 X 2
Odds Sverige Kanada 1X2: 1,60 3,65 5,50
1X 12 2X
Odds Sverige Kanada 1X, 12 & X2 1,12 1,25 2,20
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2,43 1,50
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,48 1,50

TV tider Sverige vs Kanada OS TV- sändning tid: 14:00 på Discovery Plus

Vilken tid visas Sverige mot Kanada i semifinal? Sommarspelen avgörs endast vart fjärde år vilket innebär att det är en chans man inte får speciellt många gånger att spela. Ska Sverige skriva in sig i historieböckerna genom att vinna sommarspelen Tokyo? Det finns mycket att läsa om och i denna artikel hittar du det mesta om Sverige Kanada OS TV tid.

Denna semifinal drar igång klockan 14:00 den 6 augusti. Sändningen börjar dock redan klockan 13:30 med uppsnack och intervjuer inför den avgörande matchen. Du kan se matchen hos Kanal 5 och Discovery Plus.

TV tider Sverige vs Kanada OS TV fakta

När spelas Sverige Kanada OS match?

Matchen mellan Sverige och Kanada spelas på fredag den 6 augusti 2021 klockan 14:00. Sändningen drar dock igång redan 03:30.

Var spelas Sverige Kanada OS match?

Sverige Kanada-matchen spelas i Yokohama på Nissan-stadion. Turneringen har spelats i flera olika städer men finalen spelas på Nissan-stadion.

Var sänds Sverige Kanada OS match?

Sverige Kanada sänds på Discovery Plus där du kan streama matchen. Om du vill se matchen på TV går den på Kanal 5.

Sverige Kanada tv TV

Finns det biljetter kvar till Sverige Kanada?

Har du Sverige Kanada-biljetter? Tillhör du de få som lyckades köpa biljetter till Sverige Kanada-matchen i Tokyo? Finns det biljetter kvar kan du köpa på OS officiella hemsida

Leave a Comment