Sverige vs Kanada TV-tider – vilken tid sänds Sverige vs Kanada kvartsfinal i Ishockey VM 2022 på TV?

TV tider Sverige vs Kanada Hockey VM 2022 TV-sändning och tid!

TV tider Sverige vs Kanada Hockey VM 2022 TV tid? Vilken tid sänds Sverige Kanada Hockey VM 2022 match på TV? Vilken tid visas Sverige Kanada Hockey VM 2022 TV? Här kan du se vilken tid man kan titta på Sverige Kanada i Hockey VM 2022 på TV. Hockey VM 2022-kvartsfinal i hockey. Sverige mot Kanada. Det är nu det ska avgöras om Sverige kommer hem med guld från Tammerfors, Finland, något man är stora favoriter att göra. Sverige har fem vinster på fem matcher och det är nu man ska vinna kvartsfinal och bringa lycka hem till vårt avlånga land. Damlandslaget brukar ofta gå långt i hockeymästerskap och framförallt Ishockey-VM, nu har man gjort det ännu en gång och tagit sig till slutspel. Nu ställs Sverige mot Kanada i kvartsfinal i Hockey VM 2022. Streama matchen live här =>

Sverige vs Kanada TV-tider – vilken tid sänds Sverige vs Kanada kvartsfinal i Ishockey VM 2022 på TV?

Sverige mot Kanada i kvartsfinal i Ishockey VM 2022

Det är endast en match som skiljer Sverige från ett guld i Hockey VM 2022-hockeyen. Efter fem raka vinster och ett väldigt övertygande spel ska man nu ställas mot Kanada för att ta en vinst i denna kvartsfinal. På pappret har Sverige ett bättre lag än sin motståndare, man ska dock aldrig ta något för givet i hockey, speciellt inte i ett Sommarspel och ännu mindre i en kvartsfinal.

Nedan hittar ni oddsen för matchen. Vi har tagit fram de högsta oddsen på de mest populära marknaderna som finns för kvartsfinal mellan Sverige och Kanada. Oddsen kommer från bland annat Unibet, bet365 och Leo Vegas. Här hittar du allt du behöver vad gäller TV tider Sverige vs Kanada Hockey VM 2022 TV. Du får svar på vilken tid Sverige Kanada Hockey VM 2022 kvartsfinal visas på TV ikväll.

1 X 2
Odds Sverige vs Kanada 1X2: 2,40 4,25 2,50
1 2
Inkl förlängning& straffar 1,88   1,94
Tippa hos Betsson =>
SVERIGE KANADA
Odds att vinna Hockey-VM 5,75 6,25

Kolla in senaste oddsen Hockey VM 2022 betsafe och Unibet =>

Se Sverige Kanada Hockey VM 2022 på TV – vilken tid visas matchen på TV?

Sverige har vunnit samtliga fem matcher som man spelat i denna turnering. Nu är det dags för den sjätte och sista vilket är kvartsfinal. För motståndet står ett Kanada som kommer till matchen efter att ha slagit ut USA, med nöd och näppe. Nu är det dags för kvartsfinal och vi håller tummarna för svensk vinst.

De båda spelbolagen Unibet och bet365 erbjuder ofta både stream och spel på matcher och turneringar världen över, speciellt när det kommer till Spanien, Italien och Frankrike. När det kommer till Hockey VM 2022 får man dock rikta blickarna mot ett annat håll de det inte går att se matcherna där.

Istället får du leta dig till en annan sida för att se turneringen som går vart fjärde år. Det finns endast ett ställe att streama turneringens matcher. Det är Viaplay som gäller om du vill se Hockey VM 2022-matcherna online. Det går att se matcherna via datorn, tvn, mobilen, surfplatta eller någon annan av flera enheter som stödjer tjänsten.

TV-tider Sverige vs Kanada – vilken tid sänds Sverige vs Kanada kvartsfinal i Ishockey VM 2022 på TV?

Sverige Kanada TV sändning – vilken tid sänds Sverige Kanada på TV?

När det kommer till vilket datum och vilken tid som Sverige – Kanada är det hela bekräftat och klart. Matchen kommer att spelas klockan 15:20 med sändningsstart 15:00. För att kunna se den på TV behövs TV6 eller att du streamar matchen.

Sverige vs Kanada Odds – för dig som vill se och tippa på Hockey VM 2022-matchen!

Spela på Sverige Kanada matchen? Unibet och betsafe är några spelbolag som ger dig som spelare oddsbonusar när du ser och spelar på Ishockey VM 2022. Flera betting sidor erbjuder även specialerbjudanden på hela kvalet. Inför just Sverige – Kanada finns många erbjudanden för betting online, bland annat från Unibet vill spela på Sverige Kanada =>

Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del försäkrade och riskfria spel.

1 X 2
Odds Sverige vs Kanada 1X2: 2,40 4,25 2,50
1 2
Inkl förlängning& straffar 1,88   1,94
Tippa hos Betsson =>
SVERIGE KANADA
Odds att vinna Hockey-VM 5,75 6,25

TV tider Sverige vs Kanada Hockey VM 2022 TV- sändning tid: 15:20 på Viaplay

Vilken tid visas Sverige mot Kanada i kvartsfinal? Ishockey VM avgörs varje år vilket innebär att det är en chans man inte får speciellt många gånger att spela. Ska Sverige skriva in sig i historieböckerna genom att vinna Ishockey VM 2022 i Tammerfors, Finland? Det finns mycket att läsa om och i denna artikel hittar du det mesta om Sverige Kanada Hockey VM 2022 TV tid.

Denna kvartsfinal drar igång klockan 15:20 den 26 maj. Sändningen börjar dock redan klockan 13:30 med uppsnack och intervjuer inför den avgörande matchen. Du kan se matchen Hockey VM 2022 TV6 och Viaplay.

Sverige Kanada TV sändning - vilken tid sänds Sverige Kanada på TV?

TV tider Sverige vs Kanada Hockey VM 2022 – allt du behöver veta inför kvartsfinalen!

När spelas Sverige Kanada Hockey VM 2022 match?

Matchen mellan Sverige och Kanada spelas på fredag den 26 maj 2022 klockan 15:20. Sändningen drar dock igång redan 15:00.

Var spelas Sverige Kanada Hockey VM 2022 match?

Sverige Kanada-matchen spelas i Yokohama på Nissan-stadion. Turneringen har spelats i flera olika städer men kvartsfinal spelas på Nissan-stadion.

Var sänds Sverige Kanada Hockey VM 2022 match?

Sverige Kanada sänds på Viaplay där du kan streama ishockeymatchen. Om du vill se matchen på TV så kan vi tala om att Sverige Kanada sänds gratis på TV6.

TV tider Sverige vs Kanada Hockey VM

Mer om Sverige Kanada kvartsfinal Hockey VM 2022

Finns det biljetter kvar till Sverige Kanada? Har du Sverige Kanada-biljetter? Tillhör du de få som lyckades köpa biljetter till Sverige Kanada-matchen i Tammerfors, Finland? Finns det biljetter kvar kan du köpa på Hockey VM 2022 officiella hemsida

Här kan du läsa mer om Ishockey-VM 2022 och allt du behöver veta inför Sveriges vs Kanada kvartsfinalmatch. Se TV tider till Hockey-VM 2022 och IIHF.com. Se & spela på matchen här =>

Leave a Comment