Sverige vs Ukraina EM TV – vilken tid visas Sverige Ukraina på TV?

TV tider Sverige vs Ukraina EM TV-sändning och tid!

TV tider Sverige vs Ukraina EM TV tid? Vilken tid sänds Sverige Ukraina EM match på TV? Vilken tid visas Sverige Ukraina EM TV? Här kan du se vilken tid man kan titta på Sverige Ukraina i EM 2021 på TV. Sverige har nu tagit sig till åttondelsfinal i turneringen. I och med gruppvinsten hamnade man på en lättare del av slutspelsträdet. Det finns dock inga lätta matcher i denna turnering och för att ta sig vidare behöver Sverige vinna mot Ukraina. I denna artikel hittar du allt om Sveriges nästa match i turneringen och när den spelas. Nu ställs Sveriges mot Ukraina i åttondelsfinalen i EM 2021. Streama matchen live här =>

Sverige vs Ukraina EM TV – vilken tid visas Sverige Ukraina på TV?

Sverige bör vinna matchen mot Ukraina

Sverige mot Ukraina, en match som avgör vilket av lagen som går till åttondelsfinal i EM 2021. Sverige kunde fått en väldigt mycket svårare motståndare, men då man lyckades vinna grupp E ställs man nu mot Ukraina. Ser man till de olika oddsen och vad bettingbolagen tror kommer Blågult att vinna matchen. Man är dock inte stora favoriter och de som varit med i fotbollen ett tag vet att vad som helst när de 22 spelarna går in på planen för att göra upp.

Hela svenska folket kommer vara fästa framför tv-skärmen och därför är det många som är på jakt efter information om  var när och hur det går att se matchen..

Här hittar du allt du behöver vad gäller TV tider Sverige vs Ukraina EM TV. Du får svar på vilken tid Sverige Ukraina EM match visas på TV ikväll.

Sverige vs Ukraina EM TV tider

1 X 2
Odds Sverige vs Ukraina 1X2: 2,40 3,20 3,40
1X 12 2X
Odds Sverige vs Ukraina 1X, 12 & X2 1.35 1.38 1.62
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Sverige Ukraina
Odds att gå vidare 1,60 2,30
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.08 1.72
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.55 1.53

Kolla in senaste oddsen hos betsafe och Unibet =>

Se Sverige Ukraina EM på TV – vilken tid visas matchen på TV?

Det är alltid ett väldigt stort intresse när det kommer till EM. I Sverige finns en tradition att följa matcherna och speciellt när Blågult spelar. Då intresset är stort är det många som är på jakt efter att se matcherna, speciellt via stream då många är på semester eller inte har någon antenn-kabel inkopplad till tv:n. Detta för att se Blågult ta sig vidare i turneringen och skänka lycka till de svenska fansen.

Hos Unibet och bet365 går det att göra båda sakerna, samtidigt. De ger dig möjligheten att spela och streama en hel del matcher via live stream. Detta oavsett om du sitter vid datorn, tablet eller mobiltelefon. Det går att följa väldigt bra ligor och turneringen, men när det kommer till EM är detta inte en av turneringarna.

Istället får du leta dig till en annan sida för att se turneringen som går vart fjärde år. Det finns endast ett ställe att streama Sveriges matcher. Det är C More Play som gäller om du vill se EM-matcherna online. Det går att se matcherna via datorn, tvn, mobilen, surfplatta eller någon annan av flera enheter som stödjer tjänsten.

Titta på Sverige Ukraina EM TV – vilken tid sänds Sverige Ukraina på TV?

När det kommer till vilket datum och vilken tid som Sverige spelar mot Ukraina är det hela bekräftat och klart. Matchen kommer att spelas klockan 21:00 med sändningsstart 20:00.

Sverige vs Ukraina Odds – för dig som vill se och tippa på EM-matchen!

Spela på Sverige Ukraina matchen? Unibet och betsafe är några spelbolag som ger dig som spelare oddsbonusar när du ser och spelar på EM 2021 i fotboll. Flera betting sidor erbjuder även specialerbjudanden på hela kvalet. Inför just matchen mot Ukraina finns många erbjudanden för betting online, bland annat från Unibet vill spela på Sverige Ukraina =>

Unibet och betsafe erbjuder samtliga en ordentlig bonus samt en hel del försäkrade och riskfria spel.

1 X 2
Odds Sverige vs Ukraina 1X2: 2,40 3,20 3,40
1X 12 2X
Odds Sverige vs Ukraina 1X, 12 & X2 1.35 1.38 1.62
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Sverige Ukraina
Odds att gå vidare 1,60 2,30
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.08 1.72
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.55 1.53

TV tider Sverige vs Ukraina EM TV- sändning tid: 21:00 på C More Play

Vilken tid visar Ukraina mot Sverige? Det är nu helt klart när det kommer till tider, kanaler och all annan information kring Sveriges match mot Ukraina i EM 2021. Det finns mycket att läsa om och i denna artikel hittar du det mesta om Sverige Ukraina EM TV tid.

Sveriges match mot Ukraina drar igång klockan 21:00 den 29 juni. Sändningen börjar dock redan klockan 20:00 med uppsnack och intervjuer inför den avgörande matchen. Du kan se matchen hos C More och C More Play.

Sverige vs Ukraina EM TV tider

TV tider Sverige vs Ukraina EM TV fakta

När spelas Sverige Ukraina EM match?

Matchen mellan Ukraina och Sverige spelas på tisdag den 29 juni 2021 klockan 21:00. Sändningen drar dock igång redan 20:00.

Var spelas Sverige Ukraina EM match?

Sverige Ukraina-matchen spelas i Glasgow i Skottland.

Var sänds Sverige Ukraina EM match?

Sverige Ukraina sänds på C More Play där du kan streama matchen.

Finns det biljetter kvar till Sverige Ukraina?

Har du Sverige Ukraina-biljetter? Tillhör du de få som lyckades köpa biljetter till Sverige Ukraina-matchen i Glasgow? Finns det biljetter kvar kan du köpa på ticketmaster.com.

Leave a Comment