UFC TV tider idag – vilken svensk tid börjar UFC ikväll på TV?

UFC TV tider idag – vilken svensk tid börjar UFC ikväll på TV?

UFC TV tider idag? Vilken tid börjar UFC ikväll? UFC tid? UFC tid Sverige? Det finns ett stort intresse för UFC-event i Sverige, och många fans vill gärna ha förhandsinformation om när och var de olika evenemangen äger rum. Denna efterfrågan drivs av önskan att planera i förväg – att boka tid med vänner för tittarsammankomster, att anpassa sitt schema för att inte missa någon action, eller helt enkelt för att hålla sig uppdaterad om de senaste händelserna i MMA-världen.

Vi på TV-tider.se har nu tagit fram alla datum och tider du behöver ha koll på när det kommer till MMA och UFC på TV och när varje enskilt event äger rum. Det är många event som avgörs varje år och det är inte lätt att hålla koll på vartenda en av dem Därför har vi nu satt ihop en listsa med datum, tider, event, plats och var det går att se. Streama UFC live =>

UFC TV tider idag - vilken svensk tid börjar UFC ikväll på TV?

UFC TV tider idag – när visas UFC på tv svensk tid ikväll?

För många UFC-fans i Sverige innebär passionen för sporten att de är beredda att offra sömn för att inte missa live-evenemangen, vilka ofta äger rum under sena kvällar eller tidiga morgontimmar beroende på tidszon. Denna dedikation speglar hur djupt engagerade och lojala fansen är till mixed martial arts (MMA) och dess atleter.

Det unika med UFC och dess globala fanbas är att tidsskillnader inte avskräcker fans från att följa med i realtid. Istället anpassar de sina livsrutiner – ställer klockan för att vakna mitt i natten, ordnar tittarsammankomster med vänner för att dela upplevelsen, eller stannar uppe hela natten som en del av ritualen. Denna nivå av engagemang visar på sportens växande popularitet och dess förmåga att samla människor över kulturella och geografiska gränser.

Att UFC kan inspirera sådan lojalitet och entusiasm är ett bevis på dess ställning som en ledande kraft inom global sportunderhållning. För fansen är varje match en chans att bevittna historia i skapandet, och att vara en del av den upplevelsen i realtid är ovärderligt – även om det innebär att offra sömn.

UFC TV Tider idag – när börjar UFC ikväll svensk tid?

Så vad gäller kring UFC tv tider idag? Nedan ser ni vad som gäller när det kommer till UFC TV Tider idag. Vilket är nästa event och när är nästa stormatch? Du kan se samtliga galor på Viaplay UFC.

UFC-galor 2024 Datum Tid Livestream Arena, stad och land
UFC 297: Strickland vs Du Plessis 2024-01-20 02:00 Streama> Scotiabank Arena, Toronto, Ontario, Kanada
UFC Fight Night: Dolidze vs Imavov 2024-02-03 03:00 Streama> UFC Apex, Las Vegas, Nevada, USA
UFC Fight Night: Hermansson vs Pyfer 2024-02-10 03:00 Streama> UFC Apex, Las Vegas, Nevada, USA
UFC 298: Volkanovski vs Topuria 2024-02-17 03:00 Streama> Honda Center, Anaheim, California, USA
UFC Fight Night: Moreno vs Royval 2 2024-02-24 03:00 Streama> Arena CDMX, Mexico City, Mexiko
UFC Fight Night 238 2024-03-02 02:00 Streama> Kingdom Arena, Riyadh, Saudiarabien
UFC 299: O’Malley vs Vera 2 2024-03-09 03:00 Streama> Kaseya Center, Miami, Florida, USA
UFC Fight Night: Tuivasa vs Tybura 2024-03-16 Streama> TBD
UFC Fight Night: Ribas vs Namajunas 2024-03-23 03:00 Streama> UFC Apex, Las Vegas, Nevada, USA
UFC Fight Night: Brady vs Luque 2024-03-30 03:00 Streama> Boardwalk Hall, Atlantic City, New Jersey, USA
UFC Fight Night: Vettori vs Allen 2024-04-06 03:00 Streama> UFC Apex, Las Vegas, Nevada, USA
UFC 300: Pereira vs Hill 2024-04-14 04:00 Streama> T-Mobile Arena, Las Vegas, Nevada, USA
UFC Fight Night: Nicolau vs Perez 2024-04-27  04:00 Streama> T-Mobile Arena, Las Vegas, Nevada, USA
UFC 301: Pantoja vs Erceg 2024-05-11 04:00 Streama> Farmasi Arena, Rio de Janeiro, Brasilien
UFC Fight Night: Lewis vs Nascimento 2024-05-18 01:00 Streama> Enterprise Center, St. Louis, USA
UFC Fight Night: Barboza vs Murphy 2024-06-01  01:00 Streama> UFC Apex, Las Vegas, Nevada, USA
UFC 302: TBD vs TBD 2024-06-08  04:00 Streama> Prudential Center, Newark, NJ, USA
UFC Fight Night: Whittaker vs Chimaev 2024-06-15  09:00 Streama> Kingdom Arena, Riyadh, Saudiarabien
UFC 303: TBD vs TBD 2024-06-28 04:00 Streama> T-Mobile Arena, Las Vegas, Nevada, USA
UFC Fight Night: TBD vs TBD
2024-06-29 12:00 Streama> Etihad Arena, Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten
UFC 305: TBD vs TBD 2024-08-18 04:00 Streama> RAC, Perth, WA, Australien
UFC 306: TBD vs TBD 2024-09-14 04:00 Streama> Sphere, Las Vegas, Nevada, USA

UFC TV Tider idag – tiden gör det inte lätt för svenska UFC-följare

Att följa UFC live från Sverige kan vara en utmaning på grund av den betydande tidsskillnaden mellan Sverige och de vanliga platserna där UFC-evenemangen hålls, särskilt i USA. Detta leder till att många matcher sänds under småtimmarna eller tidigt på morgonen i Sverige, vilket inte alltid är de mest bekväma tiderna för fansen.

Den här tidsskillnaden innebär att svenska UFC-entusiaster ofta måste göra uppoffringar för att kunna titta på evenemangen live. Det kan innebära att ställa alarm för att vakna mitt i natten eller försöka hålla sig vaken till tidiga morgontimmarna. Denna situation är inte unik för Sverige utan gäller många länder utanför Nordamerika, där fansen måste anpassa sig till mindre idealiska sändningstider.

Trots dessa utmaningar visar det svenska intresset för UFC en stark passion för sporten. Fans går till stora längder för att inte missa viktiga matcher, och de delar ofta denna upplevelse med likasinnade genom att samlas hos vänner eller på lokala sportbarer som stannar öppna för evenemanget. Detta skapar en känsla av gemenskap och tillhörighet bland fansen, som samlas under ovanliga timmar för att stödja sina favoritkämpar.

UFC TV tider idag - vilken svensk tid börjar UFC ikväll på TV?

UFC TV Tider idag och ikväll

UFC TV Tider? UFC-galor arrangeras runtom i världen, vilket påverkar sändningstiderna för olika tidszoner. För fans i Sverige innebär detta att de flesta galorna, särskilt de som hålls i Las Vegas och USA, vanligtvis sänds på natten svensk tid. Detta beror på den betydande tidsskillnaden, där evenemang i exempelvis Las Vegas eller New York ofta startar sent på kvällen lokal tid, vilket motsvarar tidiga morgontimmar i Sverige.

Det finns dock tillfällen då UFC organiserar evenemang på platser som är mer tidsmässigt gynnsamma för svenska tittare. När galor hålls i Europa, Mellanöstern eller Asien kan de ibland sändas tidigare på kvällen i Sverige. Till exempel har evenemang i London eller Abu Dhabi en mer tillgänglig sändningstid för svenska fans, vilket gör det möjligt att se matcherna utan att behöva stanna uppe hela natten.

UFC TV Tider idag – när börjar huvudkorten på UFC?

Huvudkortet på galor på andra sidan Atlanten är UFC tv tider runt kl. 04:00 svensk tid. Detta tidsschema är en följd av att galorna oftast är inriktade på den amerikanska publiken och därmed anpassade till kvällstider i USA.

För svenska tittare innebär detta att de antingen måste ställa klockan för att vakna mitt i natten eller försöka hålla sig vakna genom natten för att inte missa någon av de spännande matcherna. Det är ett tydligt exempel på de utmaningar som internationella fans ofta möter när de följer live-sport från andra tidszoner.

Svenskar i UFC

Svenskar i UFC kommande matcher 2024 är i första hand Maulers nästa match och givetvis kommande UFC matcher som involverar svenska UFC fighters såsom:

 • Alexander Gustafsson
 • Ilir Latifi
 • Reza Madadi
 • Magnus Cedenblad
 • Nico Musoke
 • Jack Hermansson
 • David Bielkheden
 • Sirwan Kakai
 • Andreas Ståhl
 • Niklas Bäckström
 • Martin Svensson
 • David Teymur
 • Amir Albazi
 • Max Nunes
 • Mohammed
 • Abdallah
 • Pannie Kianzad

Läs mer om UFC TV tider

Det finns en stor mängd information att utforska när det gäller UFC, från fighterprofiler och matchanalyser till de senaste nyheterna och kommande evenemangsscheman. För den som vill dyka djupare in i UFC-världen och hålla sig uppdaterad med den allra senaste informationen, är UFC:s officiella hemsida en utmärkt resurs.

På UFC:s officiella hemsida kan fans hitta omfattande detaljer om kommande galor, inklusive datum, tider och matchkort. Sidan erbjuder också bakgrundsinformation om fighters, inklusive deras statistik och tidigare prestationer, samt videohöjdpunkter från tidigare matcher. Dessutom är webbplatsen en pålitlig källa för att få reda på de senaste ändringarna i scheman eller eventuella ändringar i matchkorten, vilket är vanligt inom MMA på grund av skador eller andra oförutsedda omständigheter.

För den som är intresserad av djupare analyser eller vill hålla sig uppdaterad med de senaste nyheterna inom UFC, erbjuder webbplatsen också exklusiva intervjuer, artiklar och expertkommentarer. Att regelbundet besöka UFC:s officiella hemsida är ett utmärkt sätt att hålla sig engagerad och informerad om allt som händer i UFC-världen.