Sommar-OS 2024 TV-tider – vilken tid sänds OS 2024 på TV i Sverige?

OS 2021 TV tider – vilken tid sänds sommar OS 2021 på TV?

TV Tider OS 2024 – datum och tider för sommar-OS 2024 i Paris!

OS 2024 TV-tider? Letar du efter tider, tidschema, tidsprogram och tv-tider inför sommar-OS? Då det finns otroligt mycket att ta del av från OS 2024 tävlingsprogram under de närmaste veckor som OS håller igång är det näst intill omöjligt att hinna med att se allt, i alla fall i direktsändning eller kort därefter. Det finns så mycket att följa och titta på att det gäller att välja noggrant vilka matcher eller tävlingar som man tittar på. Följ och spela live på OS =>

Att ta fram ett OS 2024 tidschema eller ett OS 2024 tidsprogram med alla tider och datum för när de olika sporterna och matcherna avgörs tar lång tid. Då det är näst intill omöjligt att se allt från sommar-OS på TV så är många svenskar på jakt efter sommar-OS höjdpunkterna. Dessa är de bästa tillfällena och då svenskarna är med i turneringen, vilket inte är allt för ofta.

OS 2024 tv-tider, tidschema och tidsprogram

När det kommer till OS 2024 TV-tider igång mer eller mindre dygnet runt. Du kan således se OS 2024 på TV i Sverige dygnet runt då är det mycket att hålla koll på och följa. I denna artikel kommer vi berätta vilka tv tider som gäller inför sommar OS och när det finns intressanta evenemang att se på TV. Det är alltid bra att veta vilka tider och TV-tider som gäller för att se de svenska medaljhoppen i sommar-OS. Följ och spela live på OS =>

Denna gång hålls OS i Paris. Staden är väl förberedd för vad det innebär att arrangera de olympiska spelen och det hela är i full gång i storstaden. Det finns många svenska guldhopp i turneringen och självklart vill man se så många som möjligt. Speciellt damernas fotbollslandslag som har en tradition att gå långt i OS-turneringarna. I och med de svenska framgångarna i de olika OS-turneringarna har vi på TV-tider.se samlat ihop samtliga TV-tider och datum för OS i Paris för att du snabbt, lätt och enkelt ska veta när just din favoritidrottare visas i rutan.

OS 2021 TV-tider - alla kanaler & TV-tider för sommar OS 2020 i Tokyo

Vilka tv tider gäller för att se OS 2024 på TV?

Då OS precis som många av de andra stora turneringarna är planerade flera år i förväg har det även varit klart under en längre tid om vem det är som visar tävlingarna och vilka tider det hela kommer att avgöras. Datum och tider varierar beroende på om det handlar om sommar-OS eller vinter-OS. Följ och spela live på OS =>

Nu är det bestämt vem det blir som visar sommar OS på TV i Sverige denna gång samt vem som visar nästa upplaga av sommar-OS spelen. Tar vi en titt på OS-spelen som avgörs under 2024 är det klart sedan långt tidigare att sommar-OS sänds på discovery+. Det är Kanal 5 och Kanal 9 som är huvudkanalerna för spelen som drar igång i slutet av juli och fortsätter till början av augusti månad.

Förutom de två nämnda TV kanalerna, Kanal 5 och Kanal 9, kommer även Eurosport 1 och Eurosport 2 att vara fullproppade med sändningar från turneringen. De viktigaste sporterna och grenarna må visas på huvudkanalerna. Ifall du är intresserad av att se det mesta av sommar-OS, om inte allt, är även dessa två kanaler och Discovery+ viktiga att hålla ett öga på under spelen.

OS invigningen sker den 23 juli men redan några dagar innan drog fotbollen igång. Man behöver nämligen göra så för att hinna med alla matcher innan spelen tar slut i mitten av augusti månad. För att kunna se samtliga tävlingar och grenar för OS i Paris behöver man dock Discovery+ på sin TV. Här kan du följa precis allt som händer från de olympiska spelet och kanske det bästa av allt, du kan även spola tillbaka hela 48 timmar vilket gör att du inte behöver anpassa dig till tiderna för OS i Paris.

OS 2021 TV-tider - alla kanaler & TV-tider för sommar OS 2020 i Tokyo

OS 2024 tider, tidsschema och tidsprogram med svenskt intresse

TV-tider för OS i Paris, Frankrike är otroligt många och det är svårt att sätta ut alla. Många av matcherna med svenskintresse spelas dock under morgonen och förmiddagen vilket gör att vi svenska tittare har en ganska bra möjlighet att se när våra idrottare utmanar de bästa i världen i hopp om att vinna en guldmedalj.

När det kommer till lagsporterna spelas ofta alla matcher samtidigt eller i alla fall under samma dag, något som gör att till exempel gruppspelet avgörs inom loppet av sju dagar.

När det kommer till tv-kanalerna är det endast preliminärt och kan komma att ändras. Därför rekommenderar vi att följa sommar-OS i Paris på Discovery+ för att inte missa något från folkfesten! Där kan du set vartenda minut av spelen oavsett om du väljer att göra det på tv, datorn, mobilen eller någon annan enhet där discovery+ app fungerar. Följ och spela live på OS =>

Svenska medaljhopp i OS 2024

Här är våra svenska medaljhopp i sommar-OS 2024:

  • Armand Duplantis, friidrott, stavhopp
  • Daniel Ståhl, friidrott, diskus
  • Anton Dahlberg och Fredrik Bergström, segling 470
  • Perseus Karlström, friidrott, 20 km gång
  • Sarah Sjöström, simning
  • Herrlandslaget, handboll
  • Jenny Rissveds, cykel, mountainbike
  • Tommy Macias, judo, 73 kg
  • Agnes Alexiusson, boxning, 60 kg

TV tider sommar OS – vilken tid sänds Olympiska spelen på TV?

OS 2024 tider & TV-kanaler

Huvudkanalerna för OS 2024 är Kanal 5 och Kanal 9 och de mesta kommer att visas på kanalerna. Det finns dock bland annat fotbollsmatcher som visas på andra kanaler och andra sporter som inte får plats i rutan när det kommer till Kanal 5 och Kanal 9. Om du har tur hittar du de då på Eurosport 1 eller Eurosport 2. De är de två hjälpkanalerna som även de visar OS under stora delar av dagen för att avlasta Kanal 5 och Kanal 9 som är helt dedikerade till sommarspelen. När det kommer till TV tider sommar OS är det mellan cirka 08:00 och 22:00 svensk tid.

Skulle det vara någon sport, sändning eller moment som du inte hittar på tv kan det vara att sporten endast streamas online. Du hittar mer info på OS fotboll TV-tider och OS fotboll TV-kanaler. Resten av spelen kommer att visas på Discoverys TV kanaler och Discovery+ där du även kan spola tillbaka i upp till 48 timmar. Det gör att du inte missar de sporter och deltagare du är mest intresserade av, något som lätt kan hända då flera matcher och turneringar avgörs samtidigt. Följ och spela live på OS =>