Hammarby FC Basel TV tider? Vilken tid spelar Bajen Basel idag/ikväll?

Hammarby FC Basel TV tider och vilken tid spelas Conference League playoff?

Hammarby har tagit sig förbi två kvalrundor och är endast två matcher från gruppspel i Conference League. Därför är det många som söker efter Hammarby FC Basel TV tider och på TV och vill få mer information om vilken tid visas Hammarby FC Basel på TV? När det kommer till vilket datum och vilket tid som gäller för att kunna titta på matchen kan du se Hammarby – Basel TV tider här! Bajen Basel TV tider? Är du på jakt efter vart man kan TV tider Bajen vs Basel? Vilken tid visas Hammarby vs FC Basel på TV? Se Hammarby Basel på TV? I denna artikel hittar du all information matchen och vad gäller tv-tider och avsparkstid. Se och spela på fotboll =>

Vi på TV-tider.se har nu tagit fram all information du behöver för att kunna titta på fotboll på tv idag och Hammarby FC Basel på TV samt veta vilken tid sänds Hammarby FC Basel. Det finns flera alternativ för att se på matchen och här ger vi dig samtliga!

Hammarby FC Basel Tv tider

Hammarby FC Basel TV-tider, live stream & odds

Hammarby åker till Schweiz och Basel för att ställas mot FC Basel i den första av två i dubbelmötet i playoff. Det blir en svår uppgift för Bajen att spela bortamatchen först då man ställs mot ett storlag som Basel. Man har dock gjort det väldigt bra tidigare i turneringen och hoppet finns för att man ska ta sig vidare till europeiskt gruppspel för första gången i klubbens historia. Nedan ser ni oddsen för matchen och det går inte att sticka under stol med att Hammarby är underdogs i denna match.

Nedan har vi tagit fram de bästa oddsen på de mest populära marknaderna när det kommer till Bajen mot FC Basel på St. Jakobs Park som ligger i Basel, Schweiz. Oddsen kommer från Unibet, Leovegas och bet365.

1 X 2
Odds FC Basel vs Hammarby 1X2: 1,98 3,50 4,00
1X 12 2X
Odds FC Basel vs Hammarby 1X, 12 & X2 1.25 1.28 1.87
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.90 1.87
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.10 1.75

Du hittar de senaste oddsen här =>

Hammarby – FC Basel spelas på St. Jakobs Park den 19 augusti kl. 19:30

Det blir en svår bortaresa för Hammarby när man går in i playoff för Europa Conference League. Efter att ha spelat mot Cukaricki och Maribor ställs man nu mot Basel och inleder dubbelmötet på bortaplan. Det gäller att få med sig ett bra resultat här för att sedan kunna få en lugnare match hemma på Tele2 Arena veckan efter. Vem som visar Hammarbys match mot Basel är nu klart, en stor lycka för alla Bajen-supportrar.

Hammarby FC Basel Tv tider

Hammarby Basel TV kanal & tider: Oklart kring live TV tider & TV-tider för Hammarby – FC Basel

När spelas Hammarby FC Basel? Här hittar du information TV-tider och vilken kanal som kommer att sända de båda matcherna mellan Hammarby och Basel i kvalet till Conference League i höst. Detsamma gäller vart man kan hitta TV tider Hammarby FC Basel. Hammarby – FC Basel har fastställt arena, matchdag och speltid för matcherna mellan Hammarby och Basel.

Hammarby FC Basel på TV & TV-tider – Aftonbladet Plus direktsänder Hammarby FC Basel

Så här ser matchdatum, speltider, TV-tider och kanaler för kvalet till Conference League. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, TV tider för Hammarby – FC Basel.

När det gäller Hammarby – Basel och allt om var den visas och när vet vi att matchen kommer sändas uppdaterar vi informationen nedan, men vad gäller när och var den visas var osäkert fram till idag.

Matchdag Matchtid Matcher i Conference League-playoff 2021 TV-kanal & stream
2021-08-19 19:30 FC Basel – Hammarby Aftonbladet Plus Hammarby Basel odds och speltips - Unibet
2021-08-26 19:00 Hammarby – FC Basel TBA TBA Hammarby Basel odds och speltips - Unibet

När det kommer till Hammarbys övriga matcher i Conference League-kvalet har man spelat tre dubbelmöten mot Maribor och Cukaricki. Det har gått bra för stockholmarna hittills i kvalet och det återstår att se om man lyckas ta sig till gruppspelet.

Hammarby FC Basel Tv tider

Hammarby – FC Basel odds & speltips

Ifall du funderar på att spela på Hammarby – FC Basel i Conference League har vi tagit fram lite statistik från de senaste mötena. Nedan kommer att uppdatera med odds på Hammarby – FC Basel från bland annat hos Unibet, bet365, Hajper och Snabbare som är de bolag som erbjuder mest för pengarna på Hammarby – FC Basel.

Hammarby tidigare resultat i kvalet

Totalt har Hammarby spelat fyra matcher i kvalet då man gick in i kvalet i den andra rundan. Totalt kommer man att spela sex matcher innan vi får reda på om det blir något gruppspel i Europa eller inte i höst för bajen.

Datum Hemmalag Bortalag Resultat
2021-08-26 Hammarby FC Basel
2021-08-19 FC Basel Hammarby
2021-08-12 Hammarby Cukaricki 5-1
2021-08-05 Cukaricki Hammarby 3-1
2021-07-29 Maribor Hammarby 0-1
2021-07-22 Hammarby Maribor 3-1

Hammarbys senaste match i Conference League-kvalet: Cukaricki

Nedan ser ni hur det gick för Hammarby i den senaste matchen i kvalet. Då slog man Cukaricki med 5-1 hemma på Tele2 Arena.

Live stream free: stream, TV-tider, TV-kanaler, arena m.m.

Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför mötet är om live stream, arena, TV-tider och TV-kanal.

Hammarby – FC Basel arena
Var spelas Hammarby – FC Basel? Hammarby – FC Basel kommer att spelas på St. Jakobs Park.

Hammarby – FC Basel matchdatum
När spelas Hammarby – FC Basel? Hammarby – FC Basel kommer att spelas den 19 augusti

Hammarby – FC Basel speltid
Vilken tid spelas Hammarby – FC Basel? Hammarby – FC Basel sparkas igång kl. 19:30.

Se Conference League på TV ikväll – live stream & TV tider

Viaplay äger TV-rättigheterna och kommer att sända Conference League på TV och live TV tider. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla Conference League-matcher på TV och live TV tider. Du hittar mer info om turneringen på den officiella hemsidan. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan.

Ifall du vill se mer elitsport är det C More som gäller. Från endast 299 kr/månad får du Champions League, SHL, HockeyAllsvenskan och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i C More!

Leave a Comment