Malmö FF Zenit TV tider? Vilken tid spelar MFF Zenit i CL idag/ikväll?

Malmö FF Zenit TV tider och vilken tid spelas Champions League?

Malmö FF Zenit TV-tider? Vilken tid sänds Malmö FF Zenit på TV? Malmö FF inledde gruppspelet i förra omgången och nu ställs man mot ryska Zenit. Många är på jakt efter att se Malmö FF Zenit på TV och vill därför veta när CL-matchen sänds på TV och vill veta vilken tid visas Malmö FF Zenit på TV? När det kommer till vilket datum och vilket tid som gäller för att kunna titta på matchen kan du se Malmö FF – Zenit TV tider här! MFF Zenit TV tider? Vilken tid kan börjar MFF vs Zenit på TV? Vilken tid visas Malmö FF vs Zenit på TV? Se MFF – Zenit på TV? Ifall du inte har tillgång till TV kan du Streama matchen live =>

Vi på TV-tider.se sitter på all information du behöver för att titta på Champions League fotboll på tv idag och se Malmö FF Zenit på TV samt veta vilken tid sänds MFF Zenit. När det kommer till Champions League finns det väldigt bra möjligheter att se matcherna och när Malmö FF åker till Zenit går det att följa matchen på många olika sätt.

Malmö FF Zenit TV tider? Vilken tid spelar MFF Zenit i CL idag/ikväll?

MFF Zenit TV-tider, live stream & odds

Efter att ha tagit emot Juventus på hemmaplan är det nu dags för Malmö FF att spela hemmamatch i Champions League. Nästa motståndare är Zenit vilket innebär att skåningarna tar emot ryssarna hemma i Malmö. Det är ryssarna som är favoriter till att ta hem de tre poängen men MFF har skakat storlag tidigare i Europa och frågan är hur man klarar det denna gång.

Nedan har vi tagit fram de bästa oddsen på de mest populära marknaderna när det kommer till MFF mot Zenit på Eleda Stadion. Oddsen kommer från Unibet, Leovegas och bet365.

1 X 2
Odds Malmö FF vs Zenit 1X2: 3,50 3,65 2,05
1X 12 2X
Odds Malmö FF vs Zenit 1X, 12 & X2 1.80 1.30 1.32
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.64 2.20
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.78 2.04

Du hittar de senaste oddsen här =>

Malmö FF – Zenit spelas tisdag den 23 november och börjar kl. 21:00 på Eleda Stadion

Champions League är väldigt stort att spela, speciellt för svenska lag då det inte händer på ofta att man går dit. Nu har MFF gjort det för tredje gången på sju år, något som är väldigt starkt. Nu ställs man mot Zenit i en match som kan bli en spännande sådan. De båda lagen behöver poäng i jakten på en tredjeplats som innebär en fortsättning i Europa League.

MFF Zenit TV-tider? Vilken tid sänds MFF Zenit på TV idag/ikväll?

MFF – Zenit TV kanal & tider: C More har spikat live TV tider & TV-tider för Malmö FF – Zenit

När spelas Malmö FF Zenit? Här hittar du information TV-tider och vilken kanal som kommer att sända de båda matcherna mellan Malmö FF och Zenit i gruppspelet i Champions League i höst. Detsamma gäller vart man kan hitta TV tider Malmö FF Zenit. Malmö FF – Zenit har fastställt arena, matchdag och speltid för matcherna mellan Malmö FF och Zenit.

Nu har C More gått ut med info om sin TV-sändning och TV-tider för denna match. C More kommer att direktsända mötet på C More Play. Champions League-matchen sänds i C More med avspark klockan 21:00 och sändningstid drygt en halvtimme innan matchen drar igång.

Malmö FF Zenit på TV & TV-tider – C More direktsänder Malmö FF Zenit

Så här ser matchdatum, speltider, TV-tider och kanaler för kvalet till Champions League. Här kan du se matchdatum, speltid, kanal, TV tider för matchen?

När det gäller Malmö FF vs Zenit och allt om var den visas och när vet vi att matchen kommer sändas på C More, men vad gäller när och var den visas var osäkert fram till idag. Enligt de senaste uppgifterna från C More så kommer Malmö FF vs Zenit att sändas på C More klockan 21:00.

MFF Zenit tid på TV? Vilken tid visas MFF Zenit på TV idag/ikväll?

Malmö FF – Zenit odds & speltips

Ifall du funderar på att spela på Malmö FF – Zenit i Champions League har vi tagit fram lite statistik från de senaste mötena. Nedan kommer att uppdatera med odds på Malmö FF – Zenit från bland annat hos Unibet, bet365, Hajper och Snabbare som är de bolag som erbjuder mest för pengarna på Malmö FF vs Zenit.

Malmö FFs väg till gruppspelet och inledningen

Malmö FF tog sig vidare till gruppspelet efter att ha spelat tre kvalomgångar samt playoff. Nedan ser ni hur skåningarna gjorde ifrån sig samt hur de går för dem i gruppspelet.

Datum Hemmalag Bortalag Resultat
2021-12-08 Juventus Malmö FF x-x
2021-11-23 Malmö FF Zenit x-x
2021-11-02 Malmö FF Chelsea FC 0-1
2021-10-20 Chelsea FC Malmö FF 4-0 
2021-09-28 Zenit Malmö FF 4-0
2021-09-14 Malmö FF Juventus 0-3
————– ————– ————– ————–
2021-08-24 Ludogorets Malmö FF 2-1
2021-08-18 Malmö FF Ludogorets 2-0
2021-08-10 Rangers FC Malmö FF 1-2
2021-08-03 Malmö FF Rangers FC 2-1
2021-07-27 HJK Helsingfors Malmö FF 2-2
2021-07-21 Malmö FF HJK Helsingfors 2-1
2021-07-14 Riga FC Malmö FF 1-1
2021-07-07 Malmö FF Riga FC 1-0

Live stream free: stream, TV-tider, TV-kanaler, arena m.m.

Här får du svar på några av de vanligaste frågorna inför mötet är om live stream, arena, TV-tider och TV-kanal.

Malmö FF – Zenit arena
Var spelas Malmö FF – Zenit? Malmö FF – Zenit kommer att spelas på Eleda Stadion

Malmö FF – Zenit matchdatum
När spelas Malmö FF – Zenit i Allsvenskan? Malmö FF – Zenit kommer att spelas den 23 november

Malmö FF – Zenit speltid
Vilken tid spelas Malmö FF – Zenit? Malmö FF – Zenit sparkas igång kl. 21:00.

Malmö FF – Zenit tv-kanal
Vilken kanal visar Malmö FF – Zenit? Malmö FF – Zenit visas på C More Play.

Se Champions League på TV ikväll – live stream & TV tider

C More äger TV-rättigheterna och kommer att sända Champions League på TV och live TV tider. Se spelschema och TV-tider så blir det lätt för dig att hålla kolla på alla Champions League-matcher på TV och live TV tider. Du hittar mer info om Malmö FF, IFK Göteborg, Hammarby, Djurgården och AIK genom att klicka på respektive lag. Se även vem som enligt oddsen förväntas vinna Assistligan och Skytteligan.

Ifall du vill se mer elitsport är det C More som gäller. Från endast 299 kr/månad får du Champions League, SHL, HockeyAllsvenskan och mycket mer. Kolla gärna vad som ingår i C More!

Leave a Comment