Chelsea Liverpool TV-tider i Premier League!

Chelsea Liverpool TV tider? Vilken kanal sänder Chelsea vs Liverpool på TV?

Chelsea Liverpool TV tider? Chelsea vs Liverpool live stream gratis? Vem visar Chelsea vs Liverpool på TV? Chelsea Liverpool svensk TV kanal? Se La Liga, Serie A gratis hos bet365 och Unibet via live streaming. På vilken kanal kan man titta på matchen Chelsea vs Liverpool? Se och spela på fotboll live här =>

I Sverige är det Viasat som äger sändningsrättigheterna och TV-rättigheterna till samtliga Premier League-matcher fram tom hösten 2021 och våren 2022. Detta innebär att Chelsea vs Liverpool kommer att sändas på någon av bolagets svenska kanaler. Du kan även streama Chelsea vs Liverpool matchen hos Viaplay online eller hitta någon live stream länk. Se Chelsea vs Liverpool live stream här =>

Chelsea Liverpool TV tider: se & streama Chelsea vs Liverpool live stream!

Chelsea vs Liverpool TV tider & odds på matchen

1 X 2
Odds Chelsea vs Liverpool 1X2: 2,95 3,60 2,45
1X 12 2X
Odds Chelsea vs Liverpool 1X, 12 & X2 1.60 1.32 1.43
Tippa hos Betsson =>
CFC LFC
Odds att vinna Premier League 6,00 4,00
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.52 2.48
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.67 2.23

Chelsea vs Liverpool live odds? Ska du spela på matchen så ska du ta del av LeoVegas bonuserbjudande. Spela på matchen hos LeoVegas och få extra pengar att spela för! Kombinera med bonusarna hos bet365 och Unibet så har du en bra spelkassa inför matchen.

Chelsea vs Liverpool live stream gratis?

Kolla på Chelsea vs Liverpool live streaming? bet365 och Unibet streamar La Liga, Serie A och mycket mer gratis. Fredagens match mellan Chelsea vs Liverpool kommer förutom att visas på Viasat Fotboll även att kunna streamas via Viaplay.

Chelsea Liverpool TV tider – då kan du se matchen på TV!

Liverpool möter Chelsea tisdagen den 31 januari med avsparkstid klockan 21:00. Då ställs de engelska ligaledarna från London mot Liverpool som tappat i kampen om ligatiteln. Faktum är att man inte vunnit i ligaspelet sedan årsskiftet då man slog Manchester City på nyårsafton, detta i en match som slutade 1-0 till The Reds.

För Jürgen Klopp och hans Liverpool är det otroligt viktigt med en seger i matchen mot Chelsea om man vill fortsatt vara med i striden om en direktplats till Champions League och skulle man vinna den kommande matchen samtidigt som Tottenham och Arsenal förlorar sina matcher klättrar man upp på en andraplats.

Tisdagens motståndare Chelsea har det dock gått bättre för under de senaste omgångarna och har endast förlorat en av sina fem senaste matcher när det kommer till spel i Premier League. Den senaste förlusten kom mot Tottenham Hotspur i derbyt som spelades på White Hart Lane och slutade 1-0 till Spurs.

Måstematch för både Liverpool och Chelsea – vilket lag drar det längsta strået?

Det mesta tyder på att Chelsea kommer ta hem de tre poängen från matchen men tittar man på vad spelbolagen tror är det tvärt om. Här ser vi att det är hemmalaget Liverpool som har lägst i odds och är mest troliga att vinna. Det ska dock sägas att det inte är hela världen för Chelsea om man inte skulle ta tre poäng mot Liverpool. Man ligger nämligen inför omgången hela åtta poäng före tisdagens motståndare.

Chelsea vs Liverpool på TV - när sänds matchen på TV?

Chelsea vs Liverpool på TV – när sänds matchen på TV?

Vad gäller Chelsea vs Liverpool och resten av Premier League är tiderna och spelschemat klart. Som vi skrivit ovan så äger MTG (Viasat) TV-rättigheterna till Premier League säsongen och Viasat Fotboll kommer att sända de största matcherna i likhet med detta stormöte.

Silly Season Sverige har fått många frågor rörande matchen Chelsea vs Liverpool och vart man kan se europeisk toppfotboll gratis och vilka PL-matcher som sänds på TV, samt en hel del frågor rörande Premier League på TV. Silly Season Sverige har tagit reda på TV-tiderna för samtliga Premier League matcher på TV inklusive Chelsea vs Liverpool-matchen.

Se och spela på Chelsea vs Liverpool på TV & streaming?

Ska du spela på Liverpool-Chelsea? Ta då del av ett riskfritt spel på matchen från bet365, Unibet och LeoVegas. Se och spela på fotboll live här =>

Leave a Comment